Fruit de uien in de boter op laag vuur in 40 min. zacht. Voeg op ‘t laatst de knoflook toe. Schenk de cider erbij en laat die voor de helft inkoken. Voeg de bouillon toe en laat 10 min. koken. Mix de cheddar, mosterd, het ei en de helft van het bieslook en verdeel dit over de sneden geroosterd brood. Gril ze tot ze goudbruin zijn. Serveer bij of op de soep.
Psst…
Op zoek naar meer soeprecepten?
Zo maak je super-soepen!
4 personen
• 20 g boter
• 4 uien, in ringen
• 2 tenen knoflook, gehakt
• 500 ml cider
• 1 l kippenbouillon
• 8 sneden stokbrood
• 75 g cheddar
• 1 tl mosterd
• 1 ei
• 1 el bieslook
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.