Voor deze supersnelle pasta hoef je alleen een pesto te maken en de pasta te koken. In een mum van tijd kun je aan tafel!
1. Pureer voor de pesto 50 g platte peterselie, 30 g amandelen, 20 g geraspte parmezaan en 4 el extra vergine olijfolie tot een fijn mengsel. Voeg zout toe. Doe in een potje en giet er een beetje olie over.
2. Wil je hem direct serveren, kook dan pasta volgens recept en meng de pesto er doorheen. Strooi naar smaak nog wat parmezaan over het gerecht.
2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.