Deze frisse dip uit Griekenland, op basis van komkommer en yoghurt, is in een mum van tijd klaar. Serveer met (stok)brood en crudite.
1. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadjes. Snijd in stukken, leg ze in een vergiet en bestrooi ze met zout.
2. Pel en pers de knoflook en meng met de sojayoghurt en de olijfolie. Dep de komkommer droog en rasp grof. Schep door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
3. Hak net voor het serveren de blaadjes oregano. Garneer de tzatziki met oregano en chilivlokken en besprenkel met wat olijfolie.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.