Dit simpele doch smaakvolle gerecht staat binnen no time op tafel! Serveer met een pittig worstje en knapperige aardappels uit de oven.
1 Verwarm de oven voor op 160 ºC.
2. Leg de venkel in een braadslee, verdeel de tomaatjes erover en bestrooi met het karwijzaad plus zout en peper naar smaak. Besprenkel het geheel met olijfolie. Bak het gerecht 1 uur of tot de venkel zacht en gekaramelliseerd is.
• venkelknollen, schoongemaakt, in vieren gesneden
• kerstomaten
• karwijzaad (genoeg om alle venkel licht mee te bestrooien)
• olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.