Ananas en kokos vormen een gouden duo in deze makkelijke cake!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de boter en suiker luchtig, klop de eieren erdoor en daarna de zure room.
2. Zeef meel, bakpoeder en een snuf zout erboven; schep door elkaar en meng de kokos en fijngesneden ananas erdoor.
3. Schep in een ingevette en met bloem bestoven taartvorm (18 cm doorsnede) en bak in 60–75 minuten goudgeel, tot een satéprikker er schoon weer uitkomt.
4. Laat iets afkoelen, haal de cake daarna uit de vorm en laat op een rooster helemaal afkoelen. Bestrooi voor het serveren met flink wat poedersuiker.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.