Filter op Dieetwensen
  • Vegetarische recepten
  • Glutenvrije recepten
  • Veganistische recepten
  • Suikervrije recepten

Dieetwensen

  • 14 aug. 2017 25 2333

    Marokkaanse tomatensalade

    ‘Er zijn drie maanden per jaar waarin tomaten nóg lekkerder zijn. Dus geniet ervan zoveel als je kunt, want tegen die heerlijke zoete en volle smaak in combinatie met de fantastische geur kan maar weinig op! - Jamie Oliver'   1 Verwarm de... Meer
  • 13 apr. 2017 74 12085

    Groene shaksuka met spinazie & feta

    We herkennen de klassieke shakshuka aan de rode tomatensaus die op smaak is gebracht met heerlijke kruiden en specerijen, gecombineerd met een gepocheerd of gebakken eitje. Deze groene variant maak je met spinazie, cavolo nero en doperwten. Het... Meer
  • 29 mar. 2017 23 2955

    Chocokoekjes met gezouten karamel

    Heerlijke chocokoekjes met in het midden smeuïge, sticky gezouten karamel. Mmmm… Je hebt twee ronde uitsteekvormen nodig (liefst een van 6 en een van 3 cm) voor het beste resultaat. 1 Meng voor de koekjes de bloem, gemalen amandelen, het... Meer
  • 28 mar. 2017 50 12155

    Frittata met fontina & sticky tomaten

    De sticky tomaten uit dit glutenvrij frittatarecept zijn los ook erg lekker, dus maak meteen een grote portie. Serveer ze op toast met wat olijfolie plus zout en peper ‒ simpel, en geweldig lekker! 1 Begin met dit recept vroeg in de ochtend of... Meer
  • 22 mar. 2017 25 3677

    Banoffee-pecanmuffins

    Deze muffins zijn het perfecte tussendoortje. Serveer met een toefje kokosroom, wat plakjes banaan en karamelsaus, probeer dat maar eens te weerstaan! 1 Zet het blikje kokosmelk de avond van tevoren in de koelkast. 2 Verwarm de volgende... Meer
  • 22 mar. 2017 51 7258

    Vegan quinoa-cacaorepen

    Deze repen zitten bomvol smaken en texturen zoals noten, zaden en pitten. Ze zijn bovendien vegan, glutenvrij en waanzinnig lekker! 1 Prak de pruimen met een vork fijn in een grote kom, doe ze samen met de kokosolie in een grote pan en zet op laag... Meer
  • 22 mar. 2017 30 5449

    Vegan abrikozen-havermoutrepen

    Deze vegan abrikozen-havermoutrepen zijn een lekker snackje voor tussendoor. Tip: maak een dubbele portie en vries de helft in! 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een bakblik (30 x 25 cm) in met kokosolie en bekleed met bakpapier. 2 Maal de... Meer
  • 20 mar. 2017 19 4783

    Glutenvrije peren-gembercake

    In deze sticky cake spelen naast peren en gember ook dadels en amandelen de hoofdrol! Bestrijk ‘m – als ie net uit de oven komt – met wat abrikozenjam zodat de cake mooi gaat glanzen. 1 Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed de bodem en... Meer
  • 15 mar. 2017 31 4627

    Rabarbersorbet met pistachekaramel

    Zoetzure rabarbersorbet met zoutige, brosse karamel ‒ twee smaken die samen een feestje vieren in je mond! 1 Doe de rabarber in een grote pan samen met 175 gram van de suiker en 10 ml water. Leg het deksel erop en breng het mengsel... Meer
Toon meer