Filter op Wat eten we vandaag?
  • Budget recepten
  • Kookrecepten
  • Makkelijke recepten
  • Ovengerechten
  • Snelle recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Stoofgerechten
  • Wokrecepten

Wat eten we vandaag?

  • 12 sep. 2017 0 3539

    Vlugge Aziatische viskoekjes

    Deze supersnelle Aziatische viskoekjes zijn een van Jamie's favorieten uit zijn nieuwste boek '5 ingredienten'. Super lekker, simpel én je tovert ze binnen 20 minuten op tafel! 1 Kneus de stengel citroengras op je werkvlak en trek het harde... Meer
  • 12 sep. 2017 27 4745

    Groenteköfte

    Drukke werkweer gehad? Deze makkelijke groentekföte tover je binnen no-time op tafel. Serveer ze met een warm naanbrood uit de oven. - Jammie 1 Doe de doperwten in een vergiet en giet er kokend water over om ze te ontdooien. Giet de kikkererwten... Meer
  • 14 aug. 2017 2 1724

    Makreel met tuinbonen-radijstabouleh

    Dit makkelijke recept met makreel en harissa is precies wat je nodig hebt als de tijd dringt.  1 Trek het vel van de visfilets voorzichtig een beetje los en kerf het 4 of 5 keer in. Bestrooi de vis met zout en peper en bedek hem met de... Meer
  • 1 may. 2017 39 6193

    Gevulde eieren met zalm

    Het is een klassiek gerecht, maar ze vallen simpelweg altijd in de smaak: gevulde eieren. Serveer deze variant met zalm als onderdeel van een ontbijt, brunch of als partyhapje. Geen zin in zalm? Varieer dan met hollandse garnalen of een lekkere ham.... Meer
  • 13 apr. 2017 103 15141

    Groene shaksuka met spinazie & feta

    We herkennen de klassieke shakshuka aan de rode tomatensaus die op smaak is gebracht met heerlijke kruiden en specerijen, gecombineerd met een gepocheerd of gebakken eitje. Deze groene variant maak je met spinazie, cavolo nero en doperwten. Het... Meer
  • 15 mar. 2017 39 9190

    Lente-uitaart

    Deze hartige taart smaakt overheerlijk als-ie net uit de oven komt, maar je kunt hem ook koud meenemen als lunch naar je werk.   1 Je kunt het deeg met de hand maken maar ook in de keukenmachine. Als je het deeg met de hand... Meer
  • 15 mar. 2017 9 6543

    Pissaladière

    Dit is een variant op de klassieke Franse uienpizza met dikke bodem, waarbij de traditionele ansjovis wordt vervangen door merguezworstjes, maar je kunt ook zachte chorizo gebruiken. 1 Verhit 4 eetlepels van de olijfolie in een grote... Meer
  • 15 mar. 2017 53 6166

    Club sandwich met bacon & feta

    Verwen jezelf met deze clubsandwich met geroosterde-tomatensaus voor de lunch.   1 Zet de ovengrill op de hoogste stand. Meng de tomaten en tijm plus zout en peper in een braadslee en zet midden in de oven. 2 Leg de plakjes... Meer
  • 15 mar. 2017 40 7031

    Aardappelkoek met eieren & kruiden

    Een ei hoort er bij! Deze hartige aardappelkoek met gerookte haring, eieren & kruiden is heerlijk voor de lunch. 1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Kook de aardappels 20 minuten in een pan water met wat zout, of tot ze zacht zijn. Voeg... Meer
Toon meer