Filter op Do it yourself

Do it yourself

  • 15 mar. 2017 7 2517

    Rabarber-negroni

    Met dit recept maak je één heerlijke rabarbercocktail, maar voor een brunchfeestje kun je ook een grote hoeveelheid maken door simpelweg de ingrediënten te vermenigvuldigen met het aantal gasten. 1 Mix de gin samen met de vermout en campari in... Meer
  • 9 feb. 2015 9 2439

    Maak een mini moestuin op je balkon

    We schreven er al eerder over: balkontuinieren voor dummies. Groene vingers zijn niet voor iedereen weggelegd en daarnaast heeft niet iedereen een riante tuin met een plek voor een grote moestuin, helaas. Velen van ons zijn gezegend met... Meer
  • 8 jan. 2015 401 206368

    Vietnamese springrolls

    Rollen, dippen en happen maar! Wij kiezen voor Vietnamese springrolls met gamba’s en lekker veel veggies, maar je kunt ze vullen met alles wat je lekker vindt – van kipstukjes tot pittige tofu of bijvoorbeeld biefreepjes.  1. Doe de... Meer
  • 2 jul. 2014 8 10119

    Zelf vis of vlees roken

    Roken is niet de simpelste conserveertechniek, maar wel de leukste. Én een die ook nog eens super lekker en gezond is. Er wordt namelijk geen vet of olie gebruikt om in te bakken. Zo begin je Een rookoventje, rookkast, rookton of rookvat kun je... Meer
  • 2 jul. 2014 8 7829

    Zelf inmaken

    De basis De belangrijkste ingrediënten die je nodig hebt om te conserveren: schone, afsluitbare flessen of (weck)potten, zoet-, zout- en zurigheid en een portie creativiteit. Bij het inmaken en wecken is het belangrijk dat ongewenste micro-... Meer
  • 21 mar. 2013 0 9738

    Moestuin je mee?

    Een van de leukste dingen die je dit voorjaar kunt doen: een zakje zaad openscheuren, de inhoud in de grond stoppen, iets laten groeien, het plukken en ermee koken. Neem een kijkje in Jamie’s tuin en lees waarom hij nooit meer... Meer