Filter op Bakken
  • Bakrecepten
  • Broodrecepten
  • Cake recepten
  • Cheesecake recepten
  • Cupcakes recepten
  • Filodeeg recepten
  • Gebak recepten
  • Gehaktbrood recepten
  • Hartige taart recepten
  • Koekjes recepten
  • Muffins recepten
  • Pastei recepten
  • Taart recepten
  • Tarte tatin recepten
  • Plaattaarten

Bakken

  • 29 mar. 2017 0 71

    Chocokoekjes met gezouten karamel

    Heerlijke chocokoekjes met in het midden smeuïge, sticky gezouten karamel. Mmmm… Je hebt twee ronde uitsteekvormen nodig (liefst een van 6 en een van 3 cm) voor het beste resultaat. 1 Meng voor de koekjes de bloem, gemalen amandelen, het... Meer
  • 28 mar. 2017 0 254

    Frittata met fontina & sticky tomaten

    De sticky tomaten uit dit glutenvrij frittatarecept zijn los ook erg lekker, dus maak meteen een grote portie. Serveer ze op toast met wat olijfolie plus zout en peper ‒ simpel, en geweldig lekker! 1 Begin met dit recept vroeg in de ochtend of... Meer
  • 22 mar. 2017 0 503

    Banoffee-pecanmuffins

    Deze muffins zijn het perfecte tussendoortje. Serveer met een toefje kokosroom, wat plakjes banaan en karamelsaus, probeer dat maar eens te weerstaan! 1 Zet het blikje kokosmelk de avond van tevoren in de koelkast. 2 Verwarm de volgende... Meer
  • 22 mar. 2017 4 612

    Vegan quinoa-cacaorepen

    Deze repen zitten bomvol smaken en texturen zoals noten, zaden en pitten. Ze zijn bovendien vegan, glutenvrij en waanzinnig lekker! 1 Prak de pruimen met een vork fijn in een grote kom, doe ze samen met de kokosolie in een grote pan en zet op laag... Meer
  • 22 mar. 2017 0 468

    Vegan abrikozen-havermoutrepen

    Deze vegan abrikozen-havermoutrepen zijn een lekker snackje voor tussendoor. Tip: maak een dubbele portie en vries de helft in! 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een bakblik (30 x 25 cm) in met kokosolie en bekleed met bakpapier. 2 Maal de... Meer
  • 20 mar. 2017 0 492

    Glutenvrije peren-gembercake

    In deze sticky cake spelen naast peren en gember ook dadels en amandelen de hoofdrol! Bestrijk ‘m – als ie net uit de oven komt – met wat abrikozenjam zodat de cake mooi gaat glanzen. 1 Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed de bodem en... Meer
  • 15 mar. 2017 0 833

    Pissaladière

    Dit is een variant op de klassieke Franse uienpizza met dikke bodem, waarbij de traditionele ansjovis wordt vervangen door merguezworstjes, maar je kunt ook zachte chorizo gebruiken. 1 Verhit 4 eetlepels van de olijfolie in een grote... Meer
  • 15 mar. 2017 10 1303

    Ultieme kip-preipastei

    Vul je huis met de onweerstaanbare geur van deze ultieme kip-preipastei. Serveer deze spectaculaire hartige taart met een groene salade en pittige vinaigrette. 1 Doe de kip in een grote pan, voeg de gehalveerde ui plus de stukjes wortel,... Meer
  • 15 mar. 2017 0 836

    Abrikozen-wortelcake

    ‘De wortels, pastinaak en rode biet maken deze cake lekker zacht en voegen een licht zoete, aardachtige smaak toe, terwijl de abrikozen en pitten voor een lekkere textuur zorgen. En de yoghurtfrosting, die zorgt voor een friszure, romige toplaag... Meer
Toon meer