Filter op Kinderrecepten
  • Bakrecepten voor kinderen
  • Gezonde recepten voor kinderen
  • Hoofdgerechten voor kinderen
  • Kookrecepten voor kinderen
  • Leuke recepten voor kinderen
  • Makkelijke recepten voor kinderen
  • Recepten voor peuters
  • Toetjes voor kinderen
  • Voorgerecht voor kinderen

Kinderrecepten

  • 22 mar. 2017 0 136

    Vegan banoffee-pecanmuffins

    Deze muffins zijn het perfecte tussendoortje. Serveer met een toefje kokosroom, wat plakjes banaan en karamelsaus, probeer dat maar eens te weerstaan! 1 Zet het blikje kokosmelk de avond van tevoren in de koelkast. 2 Verwarm de volgende dag... Meer
  • 22 mar. 2017 0 158

    Vegan quinoa-cacaorepen

    Deze repen zitten bomvol smaken en texturen zoals noten, zaden en pitten. Ze zijn bovendien vegan, glutenvrij en waanzinnig lekker! 1 Prak de pruimen met een vork fijn in een grote kom, doe ze samen met de kokosolie in een grote pan en zet op laag... Meer
  • 22 mar. 2017 0 158

    Vegan abrikozen-havermoutrepen

    Deze vegan abrikozen-havermoutrepen zijn een lekker snackje voor tussendoor. Tip: maak een dubbele portie en vries de helft in! 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een bakblik (30 x 25 cm) in met kokosolie en bekleed met bakpapier. 2 Maal de... Meer
  • 20 mar. 2017 0 231

    Glutenvrije peren-gembercake

    In deze sticky cake spelen naast peren en gember ook dadels en amandelen de hoofdrol! Bestrijk ‘m – als ie net uit de oven komt – met wat abrikozenjam zodat de cake mooi gaat glanzen. 1 Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed de bodem en... Meer
  • 15 mar. 2017 0 545

    Kip met cassavefrietjes

    Deze kip met pit heeft een cachacalaagje en serveer je samen met heerlijke cassavefrietjes. Om dit recept te maken heb je wel wat tijd nodig, maar het resultaat is voortreffelijk! 1 Doe voor de marinade de blaadjes munt samen met de helft van... Meer
  • 15 mar. 2017 0 505

    Pissaladière

    Dit is een variant op de klassieke Franse uienpizza met dikke bodem, waarbij de traditionele ansjovis wordt vervangen door merguezworstjes, maar je kunt ook zachte chorizo gebruiken. 1 Verhit 4 eetlepels van de olijfolie in een grote... Meer
  • 15 mar. 2017 0 307

    Rabarbersorbet met pistachekaramel

    Zoetzure rabarbersorbet met zoutige, brosse karamel ‒ twee smaken die samen een feestje vieren in je mond! 1 Doe de rabarber in een grote pan samen met 175 gram van de suiker en 10 ml water. Leg het deksel erop en breng het mengsel aan... Meer
  • 15 mar. 2017 1 288

    Kwarteleitjes op ansjovistoast

    Dit recept van kwarteleitjes op ansjovistoast is perfect op te delen. Nodig je lieve vrienden en familie uit, dek gezellig de tafel en vier het voorjaar met dit lekkers. 1 Doe de ansjovis samen met de dille, peterselie, knoflook, een halve... Meer
  • 15 mar. 2017 0 540

    Abrikozen-wortelcake

    ‘De wortels, pastinaak en rode biet maken deze cake lekker zacht en voegen een licht zoete, aardachtige smaak toe, terwijl de abrikozen en pitten voor een lekkere textuur zorgen. En de yoghurtfrosting, die zorgt voor een friszure, romige toplaag... Meer
Toon meer