Filter op Gelegenheid
  • Borrel recepten
  • Diner voor 4 of meer
  • Diner voor twee recepten
  • Gourmet recepten
  • High tea recepten
  • Kinderfeestje recepten
  • Moederdag recepten
  • Oud en nieuw recepten
  • Pasen recepten
  • Picknick recepten
  • Sinterklaas recepten
  • Tapas recepten
  • Valentijn recepten
  • Verjaardag recepten
  • Kerst recepten

Gelegenheid

  • 1 may. 2017 10 2306

    Gevulde eieren met zalm

    Het is een klassiek gerecht, maar ze vallen simpelweg altijd in de smaak: gevulde eieren. Serveer deze variant met zalm als onderdeel van een ontbijt, brunch of als partyhapje. Geen zin in zalm? Varieer dan met hollandse garnalen of een lekkere ham.... Meer
  • 18 apr. 2017 1 1583

    Chocolade-amandelpasta

    Een boterham met chocoladepasta is heerlijk, maar met zelfgemaakte chocoladepasta maak je er pas echt een feestje van! Voor dit recept gebruiken we de pure chocolade met stukjes amandel en zeezout van Tony's Chocolonely. 1 Verwarm de oven voor op... Meer
  • 18 apr. 2017 18 2833

    Chocolade-haverkoekjes

    Deze haverkoekjes zijn heel makkelijk om te maken. Maak ze extra feestelijk door ze te dippen in je favoriete  (gesmolten) chocolade van Tony's Chocolonely. Voor dit recept hebben we de melkchocoladevariant gebruikt. 1 Verwarm de... Meer
  • 18 apr. 2017 3 879

    Choco-sunday met dulce de leche

    Een heerlijke sundae met chocolade van Tony's Chocolonely met als finishing touch wat zelfgemaakte dulce de leche. Als dat geen feestdessert is! 1 Doe de pure chocolade samen met de suiker in een pan, schenk er 900 ml water bij en laat de chocolade... Meer
  • 18 apr. 2017 2 731

    Kreeft met mosterd & passievrucht

    Dit recept met kreeft en passievrucht is van onze visexpert Bart van Olphen. Serveer als sjiek lunchgerecht of tijdens een diner. 1 Je kunt dit recept met court-bouillon maken of groentebouillon; kies je voor het tweede dan kun je deze stap... Meer
  • 10 apr. 2017 0 2089

    Gegrilde octopus met avocado

    Een zomers recept met gegrilde octopus van Bart van Olphen. Italianen voegen bij het koken van de octopus vaak een kurk toe; het visvlees van de octopus zou dan malser worden. Serveer de gegrilde octopus met avocado en olijvensaus. 1 Zet een... Meer
  • 10 apr. 2017 23 4037

    Dubbele chocoladehazelnootbrownies

    Brownies, wie kan deze lekkernij weerstaan? Direct kokend water uit de kraan van Quooker komt in dit recept perfect van pas bij het au bain-marie smelten van de chocolade. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een groot bakblik met... Meer
  • 10 apr. 2017 84 10304

    Cheesecake met witte chocolade

    Deze waanzinnige cheesecake is gemaakt met witte chocolade en frambozen van Tony's Chocolonely. Maak de bodem razendsnel klaar met gemalen digestivekoekjes die je mengt met gesmolten boter en suiker. Snijd na het bakken de cheesecake in repen en... Meer
  • 29 mar. 2017 9 1628

    Chocokoekjes met gezouten karamel

    Heerlijke chocokoekjes met in het midden smeuïge, sticky gezouten karamel. Mmmm… Je hebt twee ronde uitsteekvormen nodig (liefst een van 6 en een van 3 cm) voor het beste resultaat. 1 Meng voor de koekjes de bloem, gemalen amandelen, het... Meer
Toon meer