Filter op Keukens
  • Aziatische en Oosterse recepten
  • Chinese recepten
  • Franse recepten
  • Griekse recepten
  • Hollandse recepten
  • Indonesische recepten
  • Italiaanse recepten
  • Japanse recepten
  • Scandinavische recepten
  • Thaise recepten
  • Turkse recepten

Keukens

  • 23 jan. 2017 0 125

    ​Oergranenwafels met warm fruit

    Dit recept is zó lekker, daar kun je haast niet vanaf blijven! De basis van deze wafels is Brinta Oergranen, een combinatie van vijf overheerlijke granen, zoals rogge, haver, gerst, tarwe en spelt. Deze nieuwe granenvariatie is rijk aan vezels en... Meer
  • 23 jan. 2017 910 1232

    Spinazielasagne met ricotta

    Met lasagne kun je eindeloos variëren. Vergeet de traditionele gehaktsaus met mozzarella en ga voor deze vegetarische variant met spinazie en ricotta. Bon appetito!  1. Verwarm de oven voor op 190°C. 2. Smelt 50 gram boter en klop... Meer
  • 20 jan. 2017 166 1784

    Minestrone soep

    Deze rijkgevulde Italiaanse soep is perfect als voorgerecht, maar serveren tijdens de lunch kan natuurlijk ook. Maak de minestrone een dagje van te voren, dan is hij nog lekkerder! 1 Doe de ham, ui,kruiden, plus 2 gehalveerde wortels en... Meer
  • 18 jan. 2017 35 3040

    Guacamolesalade met garnalen

    In deze frisse salade serveren we je romige avocado met Hollandse garnalen. Kun je die niet vinden, dan zijn rivierkreeftjes een goed alternatief. Dit recept is van duurzame vis-expert en Jamie-vriend Bart van Olphen. 1 Breng een pan water aan de... Meer
  • 17 jan. 2017 5 1387

    Ultieme appeltaart

    Met een zelfgemaakte appeltaart maak je iedereen blij! Voor extra beet is het lekker om zoete moesappels te combineren met zure handappels. Serveer warm met opgeklopte slagroom. Meer appeltaartrecepten? Kijk via deze link. 1 Doe voor het deeg de... Meer
  • 15 jan. 2017 0 512

    Japanse bavettesalade met lotuschips

    Deze Japanse salade heeft een verrassende smaak die komt van de yuzu in de dressing. Yuzu is een weergaloze Japanse citrusvrucht. Het is het lekkerste als je het vlees een paar uur laat marineren of ‒ liever nog ‒ tot de volgende dag. 1 Meng... Meer
  • 12 jan. 2017 7 1817

    Vietnamese bun cha met biefreepjes

    Bun betekent noedel, die in zuidoost-Azië in allerlei soorten en maten wordt gegeten. Deze salade met geroerbakte biefreepjes is het lekkerst met mihoen, want die neemt de pittig-zure dressing goed op. 1 Verwijder de harde delen van het... Meer
  • 6 jan. 2017 753 13608

    Aubergine parmigiana

    Dit heerlijke ovengerecht met aubergine, knoflook, tomaat en mozzarella is écht een van onze favorieten. Niet zo gek, want het is heel simpel om te maken én zelfs voor te bereiden. Zodat je hem 's avonds zo de oven in schuift. Probeer maar... Meer
  • 5 jan. 2017 96 2274

    Snelle pasta pesto met parmezaan

    Voor deze supersnelle pasta hoef je alleen een pesto te maken en de pasta te koken. In een mum van tijd kun je aan tafel! 1 Pureer voor de pesto 50 g platte peterselie, 30 g amandelen, 20 g geraspte parmezaan en 4 el extra... Meer
Toon meer