Filter op Gangen
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Lunchgerecht
  • Snacks & Vooraf
  • Drankjes
  • Sauzen & extra’s
  • Toetjes & ander zoets
  • Tussengerecht

Gangen

  • 29 mar. 2017 0 71

    Chocokoekjes met gezouten karamel

    Heerlijke chocokoekjes met in het midden smeuïge, sticky gezouten karamel. Mmmm… Je hebt twee ronde uitsteekvormen nodig (liefst een van 6 en een van 3 cm) voor het beste resultaat. 1 Meng voor de koekjes de bloem, gemalen amandelen, het... Meer
  • 28 mar. 2017 0 254

    Frittata met fontina & sticky tomaten

    De sticky tomaten uit dit glutenvrij frittatarecept zijn los ook erg lekker, dus maak meteen een grote portie. Serveer ze op toast met wat olijfolie plus zout en peper ‒ simpel, en geweldig lekker! 1 Begin met dit recept vroeg in de ochtend of... Meer
  • 20 mar. 2017 0 492

    Glutenvrije peren-gembercake

    In deze sticky cake spelen naast peren en gember ook dadels en amandelen de hoofdrol! Bestrijk ‘m – als ie net uit de oven komt – met wat abrikozenjam zodat de cake mooi gaat glanzen. 1 Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed de bodem en... Meer
  • 15 mar. 2017 0 913

    Kip met cassavefrietjes

    Deze kip met pit heeft een cachacalaagje en serveer je samen met heerlijke cassavefrietjes. Om dit recept te maken heb je wel wat tijd nodig, maar het resultaat is voortreffelijk! 1 Doe voor de marinade de blaadjes munt samen met de helft van... Meer
  • 15 mar. 2017 0 833

    Pissaladière

    Dit is een variant op de klassieke Franse uienpizza met dikke bodem, waarbij de traditionele ansjovis wordt vervangen door merguezworstjes, maar je kunt ook zachte chorizo gebruiken. 1 Verhit 4 eetlepels van de olijfolie in een grote... Meer
  • 15 mar. 2017 0 507

    Club sandwich met bacon & feta

    Verwen jezelf met deze clubsandwich met geroosterde-tomatensaus voor de lunch.   1 Zet de ovengrill op de hoogste stand. Meng de tomaten en tijm plus zout en peper in een braadslee en zet midden in de oven. 2 Leg de plakjes... Meer
  • 15 mar. 2017 0 698

    Rabarbersorbet met pistachekaramel

    Zoetzure rabarbersorbet met zoutige, brosse karamel ‒ twee smaken die samen een feestje vieren in je mond! 1 Doe de rabarber in een grote pan samen met 175 gram van de suiker en 10 ml water. Leg het deksel erop en breng het mengsel... Meer
  • 15 mar. 2017 3 407

    Kwarteleitjes op ansjovistoast

    Dit recept van kwarteleitjes op ansjovistoast is perfect op te delen. Nodig je lieve vrienden en familie uit, dek gezellig de tafel en vier het voorjaar met dit lekkers. 1 Doe de ansjovis samen met de dille, peterselie, knoflook, een halve... Meer
  • 15 mar. 2017 5 764

    Aardappelkoek met eieren & kruiden

    Een ei hoort er bij! Deze hartige aardappelkoek met gerookte haring, eieren & kruiden is heerlijk voor de lunch. 1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Kook de aardappels 20 minuten in een pan water met wat zout, of tot ze zacht zijn. Voeg... Meer
Toon meer