Filter op Gangen
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Lunchgerecht
  • Snacks & Vooraf
  • Drankjes
  • Sauzen & extra’s
  • Toetjes & ander zoets
  • Tussengerecht

Gangen

  • 14 aug. 2017 0 350

    Zonnige BBQ-kip

    Het contrast van de salsa en de gerookte kip is fantastisch! Als je de kip in de oven bereidt en daarna verder gaart op de barbecue, dan blijft-ie overal sappig en heb je er bijna geen omkijken naar. 1 Eerst moet je de kip snijden en openvouwen... Meer
  • 14 aug. 2017 1 110

    Wentelteefjes met kersen

    De weekenden zijn voor wentelteefjes! Deze met kersen zijn om je vingers bij af te likken zo lekker, de Griekse yoghurt geeft het een extra frisse twist. 1 Ontpit en halveer de kersen en ze doe samen met de kristalsuiker plus een scheut water in... Meer
  • 14 aug. 2017 2 367

    Gemarmerd kersenroomijs

    TIP: bestrooi het kersenijs met wat gehakte nootjes of druppel er gesmolten chocolade over, óf doe een beetje van allebei!  1 Verhit de melk samen met de honing en 200 gram van de suiker in een pan op laag vuur en klop het mengsel zachtjes... Meer
  • 14 aug. 2017 32 3071

    Marokkaanse tomatensalade

    ‘Er zijn drie maanden per jaar waarin tomaten nóg lekkerder zijn. Dus geniet ervan zoveel als je kunt, want tegen die heerlijke zoete en volle smaak in combinatie met de fantastische geur kan maar weinig op! - Jamie Oliver'   1 Verwarm de... Meer
  • 4 jul. 2017 0 1565

    spareribs met gegrilde mais

    Houd je van rokerige smaken, dan ben je vast dol op chipotlepepers. Ze zijn gemaakt van gerookte, gedroogde jalapeñopepers en zijn super pittig! 1 Verhit voor de saus de ovengrill voor. Halveer de tomaten in de lengte, pel de ui en snijd hem in... Meer
  • 4 jul. 2017 17 2588

    Frisse Earl grey ijsthee

    IJsthee of geen ijsthee, voor thee heb je heet water nodig. Met kokend water uit de Quooker is die zó gezet. Even afkoelen, citrus erbij en je hebt een heerlijk, zomers drankje. 1 Doe de suiker in een hittebestendige kan en voeg 1 liter kokend... Meer
  • 4 jul. 2017 4 1427

    picknickrepen met cranberry's

    Zijn het geen leukerds?! Havermoutrepen zijn de ideale snack voor mee naar werk, een zomerse picknick of voor onderweg. Geef ze een 'fancy touch' door ze in de chocola en geconfijte gember te dippen. 1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet een... Meer
  • 4 jul. 2017 0 3472

    Clubsandwich met gerookte Sockeye-zalm

    'Het vlees van de sockeye-zalm is niet roze maar vuurrood.  Dat komt omdat de sockeye de enige zalm is die niet op andere vissen jaagt: hij eet plankton en kleine garnaaltjes. Als-ie wordt gerookt, wordt deze kleur nog mooier!' Deze... Meer
  • 4 jul. 2017 11 2250

    GARNALEN MET TUINBONENPUREE

    Als je een keer een andere pesto wilt maken dan een klassieke versie van olijven, kies dan voor een variant met tuinbonen! Prak ze met wat knoflook, basilicum en chilipeper – lekker op knapperige toast of als super-de-luxe dip. 1 Breng een pan... Meer
Toon meer