Filter op Gangen
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Lunchgerecht
  • Snacks & Vooraf
  • Drankjes
  • Sauzen & extra’s
  • Toetjes & ander zoets
  • Tussengerecht

Gangen

  • 20 jan. 2017 162 454

    Minestrone soep

    Deze rijkgevulde Italiaanse soep is perfect als voorgerecht, maar serveren tijdens de lunch kan natuurlijk ook. Maak de minestrone een dagje van te voren, dan is hij nog lekkerder! 1 Doe de ham, ui,kruiden, plus 2 gehalveerde wortels en... Meer
  • 19 jan. 2017 5 305

    Yoghurtpannacotta met crumble

    Deze yoghurtpannacotta is een lichtere versie van het traditionele dessert, bedruppeld met granaatappelsiroop en bestrooid met een heerlijke crumble. 1 Laat voor de yoghurtpannacotta de gelatineblaadjes 5 minuten weken in koud water, tot ze zacht... Meer
  • 18 jan. 2017 32 2540

    Guacamolesalade met garnalen

    In deze frisse salade serveren we je romige avocado met Hollandse garnalen. Kun je die niet vinden, dan zijn rivierkreeftjes een goed alternatief. Dit recept is van duurzame vis-expert en Jamie-vriend Bart van Olphen. 1 Breng een pan water aan de... Meer
  • 17 jan. 2017 4 922

    Ultieme appeltaart

    Met een zelfgemaakte appeltaart maak je iedereen blij! Voor extra beet is het lekker om zoete moesappels te combineren met zure handappels. Serveer warm met opgeklopte slagroom. Meer appeltaartrecepten? Kijk via deze link. 1 Doe voor het deeg de... Meer
  • 16 jan. 2017 6 1715

    ​Oergranenrepen met dadels & noten

    Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes.... Meer
  • 15 jan. 2017 0 410

    Japanse bavettesalade met lotuschips

    Deze Japanse salade heeft een verrassende smaak die komt van de yuzu in de dressing. Yuzu is een weergaloze Japanse citrusvrucht. Het is het lekkerste als je het vlees een paar uur laat marineren of ‒ liever nog ‒ tot de volgende dag. 1 Meng... Meer
  • 14 jan. 2017 7 1032

    Plaattaart met tomaat & paprika

    Maak deze plaattaart als borrelhap of avondeten, geserveerd met een frisse groene salade. De de frisse kerstomaatjes zijn heerlijk samen met de paprika  1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg op het meegerolde bakpapier... Meer
  • 13 jan. 2017 6 3207

    Gebakken schar met boerenkoolpesto

    Haring, Hollandse garnalen, makreel en kabeljauw – stuk voor stuk Nederlandse vissoorten waar we dol op zijn! Maar er zijn ook vissoorten die niet zo bekend zijn, Schar bijvoorbeeld. Dit is een geweldige vis die we nog niet zo vaak eten. Niet... Meer
  • 12 jan. 2017 6 1462

    Vietnamese bun cha met biefreepjes

    Bun betekent noedel, die in zuidoost-Azië in allerlei soorten en maten wordt gegeten. Deze salade met geroerbakte biefreepjes is het lekkerst met mihoen, want die neemt de pittig-zure dressing goed op. 1 Verwijder de harde delen van het... Meer
Toon meer