Filter op Gangen
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Lunchgerecht
  • Snacks & Vooraf
  • Drankjes
  • Sauzen & extra’s
  • Toetjes & ander zoets
  • Tussengerecht

Gangen

  • 18 apr. 2017 1 1539

    Chocolade-amandelpasta

    Een boterham met chocoladepasta is heerlijk, maar met zelfgemaakte chocoladepasta maak je er pas echt een feestje van! Voor dit recept gebruiken we de pure chocolade met stukjes amandel en zeezout van Tony's Chocolonely. 1 Verwarm de oven voor op... Meer
  • 18 apr. 2017 16 2780

    Chocolade-haverkoekjes

    Deze haverkoekjes zijn heel makkelijk om te maken. Maak ze extra feestelijk door ze te dippen in je favoriete  (gesmolten) chocolade van Tony's Chocolonely. Voor dit recept hebben we de melkchocoladevariant gebruikt. 1 Verwarm de... Meer
  • 18 apr. 2017 3 849

    Choco-sunday met dulce de leche

    Een heerlijke sundae met chocolade van Tony's Chocolonely met als finishing touch wat zelfgemaakte dulce de leche. Als dat geen feestdessert is! 1 Doe de pure chocolade samen met de suiker in een pan, schenk er 900 ml water bij en laat de chocolade... Meer
  • 13 apr. 2017 30 6096

    Groene shaksuka met spinazie & feta

    We herkennen de klassieke shakshuka aan de rode tomatensaus die op smaak is gebracht met heerlijke kruiden en specerijen, gecombineerd met een gepocheerd of gebakken eitje. Deze groene variant maak je met spinazie, cavolo nero en doperwten. Het... Meer
  • 10 apr. 2017 7 1846

    Kippensoep met rijst

    Deze pittige soep zit boordevol lekkere groenten als Chinese kool en Thaise aubergines. Maar laat je ook verrassen door het frisse van de limoen, citroengras en het basilicum in combinatie met kip en kokos. 1 Doe de rijst in een grote zeef en spoel... Meer
  • 10 apr. 2017 0 1993

    Gegrilde octopus met avocado

    Een zomers recept met gegrilde octopus van Bart van Olphen. Italianen voegen bij het koken van de octopus vaak een kurk toe; het visvlees van de octopus zou dan malser worden. Serveer de gegrilde octopus met avocado en olijvensaus. 1 Zet een... Meer
  • 10 apr. 2017 22 3962

    Dubbele chocoladehazelnootbrownies

    Brownies, wie kan deze lekkernij weerstaan? Direct kokend water uit de kraan van Quooker komt in dit recept perfect van pas bij het au bain-marie smelten van de chocolade. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een groot bakblik met... Meer
  • 10 apr. 2017 10 2002

    Kabeljauwfilet met voorjaarsgroenten

    Maak de bieten goed schoon boven de wasbak: spoel het zand eraf, schil ze en snijd de boven- en onderkant eraf. Maak als je klaar bent de wasbak vliegensvlug schoon met de handige uittrekslang van de Quooker Flex, die zelfs de kleinste schillen en... Meer
  • 10 apr. 2017 84 10123

    Cheesecake met witte chocolade

    Deze waanzinnige cheesecake is gemaakt met witte chocolade en frambozen van Tony's Chocolonely. Maak de bodem razendsnel klaar met gemalen digestivekoekjes die je mengt met gesmolten boter en suiker. Snijd na het bakken de cheesecake in repen en... Meer
Toon meer