Filter op Recepten
  • Recept van de dag
  • Aardappel recepten
  • Aardbei recepten
  • Appel recepten
  • Biefstuk recepten
  • Couscous recepten
  • Gehakt recepten
  • Gevogelte recepten
  • Kalkoen recepten
  • Makreel recepten
  • Mango recepten
  • Quinoa recepten
  • Witlof recepten
  • Zalm recepten
  • Lente recepten
  • Zomerrecepten
  • Herfstrecepten
  • Winterrecepten
  • Streekbox

Recepten

  • 15 jun. 2017 0 293

    Gelato di pistachio

    ‘Dit ijs, gemaakt met pistachenoten, is op smaak gebracht met kardemom. Tegenwoordig wordt deze smaakmaker niet zo heel veel gebruikt in Italië, maar ooit was-ie erg populair!’ Antonio Carluccio 1 Doe de melk in een pan, zet op het vuur en... Meer
  • 8 jun. 2017 0 472

    komkommer-gincocktail

    Zei er iemand zomer? Geef je gin cocktail een frisse twist door koriander en rozenblaadjes eraan toe te voegen. Dit is een echte showstopper om eens te proberen! 1 Doe voor het zoutige rozenwater de rozenblaadjes, suiker en het zout in een vijzel... Meer
  • 1 jun. 2017 0 2731

    Spaghetti met broodkruimelpesto

    ‘Hier vormen broodkruimels een duurzaam alternatief voor pijnboompitten. De pesto moet lekker dik zijn, dus laat je niet verleiden om meer olie toe te voegen ‒ laat juist het kooknat van de pasta zijn werk doen om de pesto smeuïg te maken. Heb... Meer
  • 31 may. 2017 15 2480

    Pizza met vijgen & ham 

    Binnen no time een zelfgemaakte krokante pizza met verse vijgen, prosciutto &  balsamicostroop op tafel?Dan is dit recept echt iets voor jou! 1 Verwarm de oven voor op 250 °C en leg een pizzasteen in het midden van de oven op een rooster... Meer
  • 31 may. 2017 0 1086

    Focaccia met druiven 

    Op zichzelf is deze focaccia al heerlijk, maar proef hem ook eens met blauwe of geitenkaas ‒ wedden dat je nog een stuk neemt? 1 Meng de gist, het meel, zout en de suiker in een kom, maak een kuiltje in het midden en schenk de olijfolie en 400... Meer
  • 30 may. 2017 0 1978

    Gevulde courgettebloemen

    Eleonora Galasso: '‘Zolang ik me kan herinneren spelen courgettebloemen een belangrijke rol in de Romeinse eetcultuur. Ja, het is een pietepeuterig werkje om hun meeldraad en stamper te verwijderen, maar laat je daardoor niet tegenhouden ‒ ze... Meer
  • 30 may. 2017 0 623

    Ravioli met ricotta-parmezaanvulling

    Extra lekker door de prosciuttosalade die je erbij serveert! Elk raviolirondje wordt gevuld met zachte ricotta en een hele eidooier, die lekker vloeibaar blijft. 1 Maak het pastadeeg, wikkel het in plasticfolie en laat het 30 minuten rusten... Meer
  • 30 may. 2017 19 4099

    Zeebaars met citrus & salmoriglio

    1 Begin met de geroosterde paprika en zoete uien: verwarm de oven voor op 220 °C. Spreid de stukjes paprika en partjes ui uit in een grote braadslee en bedruppel ze met de olie.   2 Bestrooi ze met wat zout en peper en rooster ze 20 minuten,... Meer
  • 1 may. 2017 16 3673

    Gevulde eieren met zalm

    Het is een klassiek gerecht, maar ze vallen simpelweg altijd in de smaak: gevulde eieren. Serveer deze variant met zalm als onderdeel van een ontbijt, brunch of als partyhapje. Geen zin in zalm? Varieer dan met hollandse garnalen of een lekkere ham.... Meer
Toon meer