Filter op Recepten
  • Recept van de dag
  • Aardappel recepten
  • Aardbei recepten
  • Appel recepten
  • Biefstuk recepten
  • Couscous recepten
  • Gehakt recepten
  • Gevogelte recepten
  • Kalkoen recepten
  • Makreel recepten
  • Mango recepten
  • Quinoa recepten
  • Witlof recepten
  • Zalm recepten
  • Lente recepten
  • Zomerrecepten
  • Herfstrecepten
  • Winterrecepten
  • Streekbox

Recepten

  • 22 mar. 2017 0 194

    Vegan banoffee-pecanmuffins

    Deze muffins zijn het perfecte tussendoortje. Serveer met een toefje kokosroom, wat plakjes banaan en karamelsaus, probeer dat maar eens te weerstaan! 1 Zet het blikje kokosmelk de avond van tevoren in de koelkast. 2 Verwarm de volgende dag... Meer
  • 22 mar. 2017 0 199

    Vegan quinoa-cacaorepen

    Deze repen zitten bomvol smaken en texturen zoals noten, zaden en pitten. Ze zijn bovendien vegan, glutenvrij en waanzinnig lekker! 1 Prak de pruimen met een vork fijn in een grote kom, doe ze samen met de kokosolie in een grote pan en zet op laag... Meer
  • 22 mar. 2017 0 196

    Vegan abrikozen-havermoutrepen

    Deze vegan abrikozen-havermoutrepen zijn een lekker snackje voor tussendoor. Tip: maak een dubbele portie en vries de helft in! 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een bakblik (30 x 25 cm) in met kokosolie en bekleed met bakpapier. 2 Maal de... Meer
  • 20 mar. 2017 0 267

    Glutenvrije peren-gembercake

    In deze sticky cake spelen naast peren en gember ook dadels en amandelen de hoofdrol! Bestrijk ‘m – als ie net uit de oven komt – met wat abrikozenjam zodat de cake mooi gaat glanzen. 1 Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed de bodem en... Meer
  • 15 mar. 2017 0 603

    Kip met cassavefrietjes

    Deze kip met pit heeft een cachacalaagje en serveer je samen met heerlijke cassavefrietjes. Om dit recept te maken heb je wel wat tijd nodig, maar het resultaat is voortreffelijk! 1 Doe voor de marinade de blaadjes munt samen met de helft van... Meer
  • 15 mar. 2017 0 560

    Pissaladière

    Dit is een variant op de klassieke Franse uienpizza met dikke bodem, waarbij de traditionele ansjovis wordt vervangen door merguezworstjes, maar je kunt ook zachte chorizo gebruiken. 1 Verhit 4 eetlepels van de olijfolie in een grote... Meer
  • 15 mar. 2017 0 321

    Club sandwich met bacon & feta

    Verwen jezelf met deze clubsandwich met geroosterde-tomatensaus voor de lunch.   1 Zet de ovengrill op de hoogste stand. Meng de tomaten en tijm plus zout en peper in een braadslee en zet midden in de oven. 2 Leg de plakjes... Meer
  • 15 mar. 2017 0 356

    Rabarbersorbet met pistachekaramel

    Zoetzure rabarbersorbet met zoutige, brosse karamel ‒ twee smaken die samen een feestje vieren in je mond! 1 Doe de rabarber in een grote pan samen met 175 gram van de suiker en 10 ml water. Leg het deksel erop en breng het mengsel aan... Meer
  • 15 mar. 2017 1 299

    Kwarteleitjes op ansjovistoast

    Dit recept van kwarteleitjes op ansjovistoast is perfect op te delen. Nodig je lieve vrienden en familie uit, dek gezellig de tafel en vier het voorjaar met dit lekkers. 1 Doe de ansjovis samen met de dille, peterselie, knoflook, een halve... Meer
Toon meer