Een stoer gerecht met rundvlees waar je niet lang voor in de keuken hoeft te staan! De rode peper en sinaasappel zorgen voor een verrassende smaakeffect.
1 Meng de sojasaus, oestersaus, knoflook en gember. Voeg het vlees toe en laat het 10 minuten marineren.
2 Verhit de olie in een pan op hoog vuur en bak het vlees 2 minuten, tot het bruin is maar niet gaar. Schep het op een bord.
3 Giet het sinaasappelsap bij de marinade. Bak de bimi en paprika 2 minuten. Voeg de ui toe en laat alles nog 1 minuutje bakken. Roer de marinade erdoor en wacht tot hij borrelt. Voeg het vlees toe, roer het erdoor en serveer.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.