Voor de luchtigste frittata kruid je de eieren pas vlak voor het bakken. Als je dat eerder doet, krijg je een vloeibaar waterig mensel. Voeg verse groente toe als broccoli, waterkers en doperwten.
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Verhit 1 eetlepel olie in een middelgrote ovenvaste koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de lente-ui en knoflook zacht, doe ze in een kom en roer de eieren, waterkers, doperwten, tomaten en kruiden erdoor.
3. Verhit de overige olie, giet het eimengsel erin en verdeel de kaas erover. Laat 8 min. bakken op laag vuur en zet de pan nog 20 min.in de oven tot het ei net is gestold.
4. Laat het een paar minuten rusten, snijd het in punten en serveer.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.