Cheesecake moeilijk? Dit recept met cheesecake in een glaasje is snel klaar en heerlijk fris in combinatie met passievrucht en limoenrasp.
1. Verkruimel de koekjes. Doe de kruimels in een kom en meng de gesmolten boter erdoor. Schep dit mengsel in 4 glazen en houd ze apart.
2. Meng in een andere kom de roomkaas, suiker, mascarpone, het limoensap en de -rasp en het vruchtvlees van 1 passievrucht. Verdeel dit mengsel over de glazen.
3. Eindig met de rest van het passievruchtvlees en de limoenrasp. Bewaar het 1 uur in de koelkast en serveer.
4 personen
• 100 g digestives
• 50 g boter, gesmolten
• 100 g roomkaas
• 4 el poedersuiker
• 75 g mascarpone
• rasp en sap van 1 limoen
• 2 passievruchten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.