Een stevig aardappelgerecht dat ideaal is voor een winterse lunch of ontbijt. Serveer als je wilt met wat boerenbrood.
1 Kook de aardappels gaar in een pan met water en wat zout. Fruit de uienringen in de helft van de olie tot ze bruin beginnen te worden.
2 Bak in een andere pan de bacon in de rest van de olie goudbruin. Voeg de salami toe en bak die 2 minuten mee.
3 Doe de salami, bacon en uienringen over in een kom; laat de olie in de pan. Laat de aardappels uitlekken, doe ze in de pan en bak ze goudbruin. Doe ze ook over in de kom.
4 Roer de spinazie erdoor. Bak de eieren in dezelfde pan. Serveer het gerecht met een ei erop en strooi er de peterselie over.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.