Saucijzenbroodjes, wie kent ze niet? In dit recept combineer je het gehakt met appel, wat een frisse smaak aan het krokante broodje geeft. Smullen!
1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng het gehakt met de prei, appel, tijm en de mosterdzaadjes.
2 Rol het bladerdeeg uit tot een plak van ongeveer 30 bij 34 cm. Halveer de deegplak in de lengte en leg een lange rol gehakt in het miden op elke helft. Bestrijk de randen van het deeg met ei, rol het dan om het gehakt en druk het dicht.
3 Snijd elke rol in 3 korte rollen. Kerf de bovenkant diagonaal in en bak de saucijzenbroodjes in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.