1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng alle ingrediënten, behalve de pancetta, in een grote kom en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
2. Bekleed een broodbakblik met de pancetta en laat hem over de randen hangen. Druk het gehaktmengsel in de vorm en vouw de pancetta erover. Gebruik extra plakken voor de bovenkant.
3. Bak het gehaktbrood 35-40 min. in de oven, tot het gaar is (je moet het halverwege misschien afdekken met alufolie om te voorkomen dat de pancetta verbrandt). Giet het vet af en keer het gehaktbrood op een schaal of plank.
4. Serveer er een groene salade en een bakje yoghurt met munt bij.
6 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.