Een makkelijk stoofgerecht met aardappelen, rundvlees en sperziebonen: bomvol smaak en vitaminen!
1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
2. Verhit 1 el olie in een grote braadpan. Wentel het vlees door de bloem en bak het in delen bruin. Leg het gebakken vlees steeds op een bord en doe zo nodig meer olie in de pan.
3. Verhit de overgebleven olie en bak de ui, wortel en bleekselderij 10 minuten op laag vuur.
4. Voeg de knoflook, laurier en tijm toe en doe het vlees met al het vocht terug in de pan.
5. Giet de rosé erbij en voeg de aardappels toe. Breng het mengsel aan de kook, dek de pan af en zet hem 1½ uur in de oven.
6. Voeg dan de sperziebonen en courgette toe en zet hem nog 10-15 minuten in de oven, tot het vlees mals is en de groenten gaar zijn.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.