Pimientos de padron is een milde groene peper die we in dit recept vullen met kaas, citroenschil, rode paprika en zure room. Door de pepers in de oven te bakken, krijgen ze extra veel smaak.
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
2. Meng geraspte manchego, geraspte citroenschil, een fijngesneden rode paprika en een dot zure room.
3. Neem 20 pimientos de padrón, keep ze in en verwijder de zaadjes. Vul ze met het mengsel, maak ze dicht.
4. Leg ze in een ovenschaal. Besprenkel met olie en bak 5–10 minuten, tot ze donker zijn.
• 100 g manchego (Spaanse kaas), geraspt
• 1 rode paprika, fijn gesneden
• 1 citroen, schoongeboend, geraspte schil
• 1 el zure room
• 20 pimientos de padrón
• olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.