Een gerecht dat je makkelijker maakt dan deze oven-pastinaak en knolselderij bestaat bijna niet! Combineer de ingrediënten en breng eventueel op smaak met verse kruiden.
1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak de uiringen met de tijm gedurende 5 minuten zacht met de olie totdat ze licht zijn gekaramelliseerd.
2 Maak in een ovenschaal laagjes van de ui, knolselderij, pastinaak en knoflook. Giet de bouillon erbij, dek de ovenschaal af met alufolie en bak het gerecht 45 minuten in de oven.
3 Verwijder dan de folie en bak nog 30 minuten tot de bovenkant goudbruin is en alle groente volledig gaar is.
6 personen
• 1 ui, in ringen
• 2 takjes tijm
• 1 el olie
• ½ knolselderij, in dunne plakjes
• 2 pastinaken, in dunne plakjes
• 2 tenen knoflook, geperst
• 250 ml bouillon
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.