Gebakken groene minipaprika’s

Gebakken groene minipaprika’s

Bereiding

Je kunt deze gebakken groene minipaprika’s als voor- of bijgerecht eten, maar als spannende snack bij een aperitief zijn ze ook erg lekker.

1 Was de paprika’s en snijd een stuk van het steeltje eraf.


2 Verhit de olie in een koekenpan op halfhoog vuur en doe de paprika’s erin.


3 Bak ze circa 10 minuten en roer regelmatig. Het vel wordt zacht, gerimpeld en geblakerd (maar niet zwart verbrand) en de zaadjes zijn zacht.


4 Schud de paprika’s uit de pan op een schaal en bestrooi ze met zout. 

[Credits: Antonio Carluccio, fotografie: David Loftus].

4 personen

• 4 el olijfolie

• 400 g groene minipaprika’s

• zout


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief