2 Voeg lente-uitjes en noedels toe als de groenten zacht worden. Roer een scheut sojasaus en de sesamolie door, schep om tot alles heet is. Voeg op het laatst limoensap en korianderblaadjes toe; serveer met de geroosterde pinda’s.
3 Kook de noedels en giet ze af. Rooster de pinda’s in een droge pan goudbruin. Verhit de arachideolie in een wok op hoog vuur. Voeg sjalotringen, knoflook, gember en chilipepers toe en bak 1 minuut. Doe paprika, tofu, peultjes en paksoi erbij. Bak enkele minuten mee.
4 Voeg lente-uitjes en noedels toe als de groenten zacht worden. Roer een scheut sojasaus en de sesamolie door, schep om tot alles heet is. Voeg op het laatst limoensap en korianderblaadjes toe; serveer met de geroosterde pinda’s.
2 personen
• 200 g eiernoedels
• handvol pinda’s
• 2 el arachideolie
• 2 sjalotten, in ringen
• 2 tenen knoflook, gehakt
• 2 cm gemberwortel, fijngehakt
• 1–2 rode chilipepers, in plakjes
• 1 rode paprika, in reepjes
• 200 g tofu, gesneden
• handvol peultjes
• 2 struikjes paksoi, in vieren
• klein bosje lente-uitjes, gesneden
• sojasaus
• 1 el sesamolie
• sap van 1 limoen
• blaadjes van 1 bosje koriander
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.