Gevulde aubergine

Bereiden

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Schep het meeste auberginevlees uit de helften. Druppel olie over de helften en bestrooi met zout.

Bedek met alufolie en bak 30 minuten.
Snijd het auberginevlees in blokjes en bak met de ui en knoflook in olie zacht. Houd apart.

Bak het gehakt bruin en roer er kruiden, specerijen en stukjes tomaat door. Voeg de auberginemix toe en bak 10 minuten. Vul de helften ermee en leg er plakjes tomaat op. Bak 30 minuten.








Deel Recept
Bewaar recept

ingredienten
4 personen
• 2 aubergines, gehalveerd
• olijfolie
• 1 ui, fijngesnipperd
• 2 tenen knoflook, fijngehakt
• 400 g lamsgehakt
• 1 tl oregano
• 1 tl komijn
• ½ tl kaneel
• 6 tomaten, 4 in stukjes, 2 in dunne plakjes


Mail dit lijstje
Nice to Know
5 33669
(0) Geef je mening!

Beoordeel dit product