Food Revolution Day 2016
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

0/0000
18 feb 2016 0 7351
Op vrijdag 20 mei 2016 vieren we voor de 5e keer Food Revolution Day! Een initiafief van Jamie Oliver waarbij ouders, kinderen, bedrijven, scholen en verschillende instanties wereldwijd in actie komen om het belang van gezond eten, samen koken en kennis over goede voeding te onderstrepen.

Op deze dag organiseert restaurant Fifteen Amsterdam samen met Food Revolution Ambassadeur Terri Salminen en Hutten Europe Fifteen’s Food Symposium.

Inspireer en raak geïnspireerd door de toegewijde chefs en food influentials die samen met jou allerlei verschillende gerechten koken. Doe mee aan kookworkshops en demo's van bekende chefs, bloggers en food influentials.

De line-up van food influentials bestaat uit een team van internationale chefs van Hutten Europe, Food Revolution Ambassadors van over de hele wereld, Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam wordt vertegenwoordigd door chef-kok Michael Verswijveren en natuurlijk een grote groep leerlingen van Fifteen. Tot slot zijn er voedingsdeskundigen, food-stylisten en toegewijde food-bloggers aanwezig.

Wanneer: 20 mei 2016
Tijd: 11:00 - 16:00
Waar: Restaurant Fifteen Amsterdam
Jollemanhof 9 1019 GW Amsterdam
Tijd: 11:00 - 16:00
Entree: gratis
Aanmelden: facebook.com/events

Ga voor meer info en updates naar: Jamiesfoodrevolution.com
Foodrevolutionday.com

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

    Jamie's world

    Meer Jamie's world