Jamie Oliver start kookschool in Londen
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

42/2016
11 apr 2016 0 2269
Jamie Oliver opent binnenkort een nieuwe kookschool in Londen, genaamd 'The Jamie Oliver Cookery School'. Hier kun je - al dan niet - in een groep les krijgen van getrainde chefs en culinaire experts.

Op woensdag 4 mei 2016 opent Jamie Oliver zijn nieuwe Cookery School in de Engelse hoofdstad. In de wijk Shepherd’s Bush - in hetzelfde pand waar ook een vestiging van Jamie’s Italian gevestigd is -  kun je binnenkort alleen of met een complete groep vrienden gerechten van over de hele wereld leren koken volgens Jamie's stijl. Of je nu een beginner bent of een volleerd pro, er is voo riedereen genoeg keuze uit meer dan 30 verschillende lessen, van Noord Indiaanse Thali tot perfecte Beef Wellington.

De lessen zijn informatief en praktijkgerecht maar in een ontspannen 'Jamie'- atmosfeer. De cursusprijzen variëren van £30 (rond de 42 euro) voor een 1,5 uur durende pastakinderworkshop tot £70 (ongeveer 100 euro) voor een sushi cursus van een halve dag. Alle cursussen worden gegeven door getrainde chefs. Dus, boek je reis naar Londen en reis direct door naar Jamie's kookschool voor deze ultieme Foodie Experience, Jamie Calling!

Ga voor meer info en het recente programma naar jamieolivercookeryschool.com 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

    Jamie Oliver

    Meer Jamie Oliver
    WIN: 'De groene keuken'

    Maak kans op een exemplaar van dit nieuwe boek vol veggie en vegan recepten voor elke dag.