Kiplekker uit de oven

Malse kip, paprika, dragon en citroen zijn de helden in deze heerlijke traybake. Serveer er een simpele groene salade bij.

Lees verder

Recept van de dag

Cupcakes met rabarber & custard

De zoetzure rabarber is goed terug te proeven in deze cupcakes en de romige custard is een...
Bekijk recept

Nieuws & Blog

Blueberry-taart

Ik heb zin om taart te bakken. Dat is iets lastiger dan gewoonlijk omdat ik een maand of zes...
Bekijk blog

Masterchef is terug!

Iedere werkdag om 18.30 uur bij SBS6

Laat je inspireren door de lekkerste recepten en mooiste keukenapparatuur van AEG. Kook mee met AEG!
 

Jamie magazine op Instagram

Volgen

Een ei hoort erbij

Alles over eieren

Eieren kun je op 1001 verschillende manieren bereiden, maar het begint natuurlijk in de winkel met het kiezen van de juiste soort. Wij helpen je met info waar je op moet letten en geven je tips hoe je de houdbaarheid kunt checken + de lekkerste recepten met ei.
 
 

Shop

Hemsley & Hemsley

Hemsley & Hemsley

Jasmine Hemsley & ...
€ 29,95

Naar de shop

Foodfestival Agenda 2015

Deze culinaire events wil je niet missen!


Trek je laarzen aan, pak de zonnebrand in en vlecht bloemen door je haar: het festivalseizoen van 2015 is geopend! Bekijk dit overzicht waar we ze allemaal voor je op een rijtje hebben gezet.

Hoe maak je polentacake?

Met deze handige video maak je 'm nu zelf


Zelf een kleverige polentacake maken met sinaasappelglazuur is een fluitje van een cent. Bekijk deze handige video en zie hoe je dit stap voor stap doet met je keukenmachine. 
 

in het seizoen


Nu in 't seizoen: rabarber


Rabarber is een groente, maar wordt vaak als dessertgroente beschouwd. Het komt oorspronkelijk uit Azië -  in China aten ze het al in 2000 v C - en er wordt wel beweerd dat de stelen voor het eerst in