Smeren met stroop

Niet alleen een boterham smaakt heerlijk met stroop, je kunt er eindeloos mee varieren. Maak eens deze risotto!

Lees verder

Recept van de dag

Zeebaars met zoete aardappelpuree

1 Was de aardappels, snijd lelijke plekjes weg, snijd ze in plakken en kook ze gaar in water met...
Bekijk recept

Nieuws & Blog

Win: 1x2 'menu' tickets City Food & Film Festival!

We riepen het al eerder; er wordt een super leuk festival georganiseerd in Den Bosch! In het...
Bekijk blog

Bestel NU met korting

Uit in februari: Green Kitchen Travels 

Het prachtige vervolg op The Green Kitchen, bestel je nu vooruit voor € 19,95 in plaats van € 24,95! 
 

Jamie magazine op Instagram

Volgen

Blogger van de Maand

Letizia Argiolu

Iedere woensdag schrijft een gastblogger voor Jamie magazine. In de maand januari is dat Letizia Argiolu.
 
 

Shop

The Green Kitchen Travels

The Green Kitchen Travels

David Frenkiel & Lui...
€ 24,95 € 19,95

Naar de shop

Gratis Receptenindex 2014

Alle recepten uit Jamie magazine 2014 in een handig overzicht. Download nu gratis!


Ben je op zoek naar een specifiek recept uit een nummer van Jamie magazine? Download dan hier gratis de complete Jamie magazine receptenindex 2014 en vind makkelijk je favoriete gerechten terug.
 

Hoe maak je polentacake?

Met deze handige video maak je 'm nu zelf

 
Zelf een kleverige polentacake maken met sinaasappelglazuur is een fluitje van een cent. Bekijk deze handige video en zie hoe je dit stap voor stap doet met je keukenmachine. 
 

in het seizoen

Nu volop verkrijgbaar: prei.
Maar wat maak je er mee?


Het is januari en we zitten middenin het seizoen van de prei, want van november tot april is hij op z'n lekkerst. Met zijn overlappende bladeren is de prei milder en zoeter dan zijn familielid de ui...