Filter op Doen
  • Plaatsen
  • Evenementen
  • Do it yourself

Doen

  • 15 mar. 2017 0 452

    Rabarbersorbet met pistachekaramel

    Zoetzure rabarbersorbet met zoutige, brosse karamel ‒ twee smaken die samen een feestje vieren in je mond! 1 Doe de rabarber in een grote pan samen met 175 gram van de suiker en 10 ml water. Leg het deksel erop en breng het mengsel aan... Meer
  • 15 mar. 2017 2 357

    Kwarteleitjes op ansjovistoast

    Dit recept van kwarteleitjes op ansjovistoast is perfect op te delen. Nodig je lieve vrienden en familie uit, dek gezellig de tafel en vier het voorjaar met dit lekkers. 1 Doe de ansjovis samen met de dille, peterselie, knoflook, een halve... Meer
  • 11 oct. 2016 0 413

    Hamburg

    Hamburg heeft lang in de schaduw gestaan van de hippe restaurantcultuur van Berlijn, maar een bloeiende foodscene zet de tweede stad van Duitsland beslist op de culinaire kaart. Tekst Merlin Jobst Fotografie John Laurie Hamburg heeft een... Meer
  • 29 aug. 2016 5 737

    Valencia

    Valencia heeft veel meer te bieden dan alleen het wereldberoemde rijstgerecht. Deze derde stad van Spanje is het best bewaarde culinaire geheim van het land. Tekst Paul Richardson Fotografie Ola O Smit Valencia en ik hebben een... Meer
  • 27 jul. 2016 0 525

    Barbados

    Wuivende palmen, een warme zeebries en een rumcocktail binnen handbereik. Op het Caribische eiland Barbados wil je blijven! Tekst Kevin Gould Fotografie Matt Munro De badwarme Caribische Zee is hier waanzinnig diep... Meer
  • 10 jun. 2016 0 773

    Catania

    Het leven in de tweede stad van Sicilië bruist rondom de fantastische vismarkt en bloeit dankzij verse lokale producten die zijn verbouwd op de vruchtbare grond rond de Etna. Welkom in Catania. Tekst Paul Dring Fotografie... Meer
  • 10 may. 2016 0 1869

    Top 5 (food)events mei/juni

    ‘Jullie eten zeker echt de hele dag door?’ – het is een soort geautomatiseerde vraag die wordt gesteld zodra ik vertel voor Jamie magazine te werken. Ik vraag me af wat mensen zich precies voorstellen bij onze redactie. Door Eline Cox... Meer
  • 9 may. 2016 1 796

    Cádiz

    Gebouwd op een schiereiland, omringd door verdedigingswerken met daarbinnen een heleboel tapasbars — dat is de eeuwenoude Spaanse stad Cádiz. Tekst Paul Richardson Fotografie Simon Bajada Je voelt de zee al... Meer
  • 4 apr. 2016 0 1150

    Essaouira

    Vergeet Marrakesh. Dit sensuele juweeltje aan Marokko’s prachtige Atlantische kust is voer voor je verbeelding en stilt je daadwerkelijke trek met kleurrijk en kruidig eten. maak kennis met het wonderschone Essaouira. Tekst... Meer
Toon meer