Aubergine, rozemarijn en tijm zijn een gouden combi! Zorg dat je de aubergines eerst inpakt voordat je ze in de oven doet, anders heb je kans dat ze verbranden (maar nog niet gaar zijn…). Nog een tip: heb je geen roze peperkorrels, dan kun je ook versgemalen zwarte peper gebruiken.
1. Verwarm de oven op 180 °C en verpak de aubergines apart in aluminiumfolie.
2. Pof 40 minuten in de oven.
3. Meng voor de kruidenkaas de hangop met de rozemarijn en tijm.
4. Breng hem op smaak met peper en zout.
4. Snij de aubergines in de lengte doormidden.
5. Serveer met de verse kruidenkaas en bestrooi met (versgemalen) roze peperkorrels voor wat extra pit.
Voor 4 personen, bereiding 40 minuten:
Extra: aluminiumfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.